Dla osób zainteresowanych postępowaniem w przypadku nadmiernego hałasu wytwarzanego przez samoloty w obszarze miasta file:///C:/Users/Marcel/AppData/Local/Temp/Decyzja%20178.pdf
Piękny jest...
A to, że trochę hałasuje - kompletnie mi nie przeszkadza... lubię patrzeć na spadochroniarzy...
Mi to buczenie wcale nie przeszkadza,przyzwyczaiłam się ie zwracam na to uwagi
Jak wam się chce ten temat wałkować ? flaki z olejem,a strefa działać będzie dalej.
Znajdzcie sobie innego wroga.
Co straż zawdzięcza temu hałaśliwemu lobby, że tak się prężą? Kto zadysponował wóz bojowy z KSRG do tej szopki???
Kukizowiec uważasz,że ludzie mieszkający np. w Milejowie, Longinówce czy Bujnach mniej są narażeni na rzeczone "buczenie" niż mieszkańcy ul.Rolniczej, Topolowej? Wszyscy jesteście jak baby, którym przeszkadza to, że co środę jest mecz w telewizji i nie mogą obejrzeć serialu/li. Policzcie ile dni w roku, ile godzin ten samolot lata. Ale w sumie... przecież takich "miszczóf" się nie przegada...
teraz bedą buczeć podwójnie heheheh. Kiedyś był samolot biały Turbolet L-410 Myszolot i nie był taki uciążliwy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!